Over de maker 

 

Valentine is de Aroma-specialist van de Nederlandse dancescene. Begonnen in 1993 in West Pacific in Amsterdam, groeide ze uit tot een fenomeen in dance club ‘Testlab’. Met haar Aromabar creëerde Valentine een zaal parfum om alle zintuigen te stimuleren en te prikkelen. Met pure essentiële oliën - synergiën in zilveren schalen warm water met droogijs - orchestreerde ze een blend van geuren. Een sensationele, weldadige ervaring voor het dansende publiek.

Ondertussen werkte Valentine als PR voor Masteco (later Chi Int.).  Ze leerde het vak van aromatherapeut en dermatoloog Monica Siebers, de Nederlandse oprichter van Masteco aromatherapie en de Beroepsopleiding Aromatherapie. Daar is ze in 1994 ook afgestudeerd. 

In 1995 begon ze een eigen Geuradviesbureau aan de Keizersgracht in Amsterdam. Daar maakte ze 'producten op maat' bij haar persoonlijke geurconsulten en gaf ze aromatherapie workshops. Daarnaast deed ze verschillende opdrachten voor bedrijven die bij presentaties geurbelevingen wilden toevoegen aan bijzondere gelegenheden.

Valentine heeft inmiddels vele workshops en seminars gegeven aan wijnimporteurs, reclamebureaus, kunstmusea, verpleegkundigen, artsen en verloskundigen, ouderenzorg en kinderziekenhuizen, die allen grote belangstelling tonen om meer te weten te komen over deze geurige therapie. 

Ze ontving van Kerastase / L'Oreal de Zilveren Ster voor het trainen van al hun Nederlandse kappers. Als geurenspecialiste heeft ze over de hele wereld gewerkt, onder andere in heel Europa, Brazilië, Kazachstan en de Verenigde Staten. Overal zijn mensen dankbaar en onder de indruk van de werking van aromatherapie en het weldadige effect dat de goede geuren brengen.

Sinds 2017 heeft Valentine een eigen productlijn Aromalogic en geeft ze workshops en training aan individuen en/of groepen.

Klanten zijn onder andere:

Backstage Make-Up studio

Chi Int.

Cradle 

El Bulli

Hallo Academie

Johnson & Johnson

Kerastase L 'Oreal

KLM

KPMG

Mail & Female

Philip Morris

Sopexa

Stedelijk Museum

Staatsbosbeheer

Symantec

Testlab Dance Club

Volkenkundig Museum

Wella

 uniek - organisch - handgemaakt - ecologisch - eerlijk - milieuvriendelijk - diervriendelijk